Home-image
orange-image

Kom werken bij Diabeter

Als zelfstandig behandelcentrum zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van type 1 diabetes en minder voorkomende soorten diabetes zoals Mody diabetes. Een focus op type 1 diabetes dus. Wij vinden namelijk dat mensen die moeten leven met een chronische ziekte die zóveel impact heeft, een behandelaar verdienen die zich 100% toelegt op de beste behandeling.

Door die 100% focus kunnen wij er elke dag met hart en ziel aan werken om onze patiënten een toekomst zonder diabetescomplicaties te geven. Dat doen we door persoonlijke aandacht te combineren met expertise en de inzet van de beste behandelingen. We lopen voorop in het toepassen van nieuwe diabetestechnologieën.

Onze ruim 3000 patiënten komen naar ons op een van onze vijf locaties in Rotterdam, Amsterdam, Deventer, Groningen en Eindhoven. Maar we hebben ook steeds meer contact met de patiënt via beeldbellen, mail en Cloudcare.

Ontwikkel je verder

Bij Diabeter staan we voor een omgeving waarin je je als zorgprofessional omringd weet met bevlogen experts op hun vakgebied. In kleine, multidisciplinaire teams met korte lijnen haal jij elke dag het beste uit jezelf. Wil jij je verder ontwikkelen binnen onze innovatieve organisatie met een hoge patiënttevredenheid? Vind je het bovendien prettig om met vaste werktijden overdag te werken en geen avond- of nachtdiensten meer te hoeven draaien? Kijk dan naar onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.